tiistai 9. helmikuuta 2010

Mitäs me vaaralliset imbessillit…

30.12.2009 11.55 Harinen Yleinen
http://harinen.blogit.uusisuomi.fi/2009/12/30/mitas-me-vaaralliset-imbessillit/


Minä kuulema hyväksyn diktatuurin aloittaman hyökkäyssodan omaa isänmaata kohtaan, Hitlerin ja Stalinin yhteistyön ja laittoman etupiirijakosopimuksen, joka sanelee Suomen kuuluvan ”Neuvostofuckingliitolle”, Suomen laillisilla alueilla tapahtuneen etnisen puhdstuksen, Suomen kansalaisten maaomaisuuden ryöstön, sen alasajon, suomalaisten kotitilojen ja -talojen tuhoamisen, suomalaisten hautausmaiden, hautojen, pyhien arvojen, kirkkojen ja pyhättöjen raiskaamisen, häpäisemisen ja rikkomisen. Kuulun siis ihmistyyppiin joka hyväksyy ja kannattaa rikoksia ihmisyyttä vastaan eli olen yksi näistä ”imbesilleistä ja vaarallisista” tyypeistä. Ja näihin edellä mainittuihin ”hyväksyntöihin” minä siis muka syyllistyn ihan vain siksi, että olen epäillyt Karjalan palautuksen mielekkyyttä ihan julkisesti.

Syyte on kaikessa hurjuudessaan hieman kummallinen, sillä en ole tietääkseni koskaan ilmoittanut hyväksyväni mitään edellä mainituista. Pahemmin en historiallisista syistä ja painolasteista perusta asiassa joka toteutuessaan vaikuttaisi kaikkien suomalaisten elämään tulevaisuudessa. Hyväksyn nykyiset Suomen rajat ja ihan vain sillä perusteella, että niiden laajentaminen takaisin historiallisiin Tarton rauhan rajoihin toisi mielestäni mukanaan enemmän ongelmia kuin mitä siitä olisi Suomelle ja suomalaisille hyötyä. Minä en kuulu niihin, jotka haluavat venäläistää Suomea liittämällä Suomeen alueen, joka on jo useamman sukupolven ajan saanut venäläistyä ihan rauhassa. Luulin olevani oikeutettu tähän mielipiteeseen, mutta ilmeisesti en ole, kun minut ja muut kaltaiseni tällä tavalla lähes rikolliseksi maanpetturiksi julistetaan.

Karjalan palautuksesta pitäisi siis keskustella (näinhän Karjalaa palauttavat itse vaativat), mutta siihen keskusteluun saa näköjään osallistua vain ne, jotka rajojen siirtelyä kannattavat. Muut joutuvat näköjään järjestäen jonkinlaisen vainon kohteeksi. Miten keskustelet, jos joudut sensuroiduksi ”epäasiallisena” kun vain jotain - ihan mitä tahansa kommenttia mukaan heität ja kommentteja valvova ”moderaattori” tietää sinun olevan ”vääräuskoinen”, joten kommenttisi katoaa sen saman tien? Tai sitten tämä ”moderaattori” laittaa vähintään jopa IP-osoitteesi muiden nähtäväksi, ikään kuin kertoakseen kuinka sinuakin nyt jäljitetään - mitä lie mielessä näillä jäljittäjillä sitten? Käy niin kuin sille eräälle ”kiilusilmäisiksi” Karjalan palauttajia haukkuneelle pastorille ja työpaikka menee?
Evgeniaakin uhkailtiin tuossa jo työpaikan menetyksellä kun bloggaa liikaa vasemmalta. Ja hei, ennen kuin alkaa loska lentää minunkin suuntaani: minä en taaskaan ole niin Molarin kuin Evgeniankaan kanssa samaa mieltä asioista mistä he puhuvat, ihmettelen vain heidän kohteluaan sananvapauden suhteen.

Tähänkö tässä tosiaan on menty? Karjalan palauttajat vaikuttavat jo melkoisen epätoivoisilta kun aseina on enää henkilökohtainen hyökkäys mielipiteen esittäjää vastaan, eikä tämä hyökkäys näytä enää jäävän pelkän sanailun ja internetin sisään.
Äly hoi, älä jätä.

Ei kommentteja: